Torsdag
23
Augusti 2018
Liljekvists Malmö

Weber On Tour

Ta din grillteknik till nästa nivå genom att delta i en tretimmars Grillkurs Certifierad av Weber. Webers professionella grillkockar erbjuder en utbildning där du får lära dig mer om olika grilltekniker, bekanta dig med nya spännande tillbehör och såklart grilla och smaka på massvis av inspirerande rätter. Kursen passar för nybörjare såväl som rutinerade grillade.

Pris: Det kostar 499 kr att delta i kursen. I priset ingår alla smakprover och inte minst det trevliga umgänget vid grillen + ett snyggt förkläde av Weber.

Vad lär du dig?
Du lär dig att använda din kol-eller gasolgrill på bästa sätt. Det vill säga, du får lära dig hur man tänder upp grillen, hur man använder sig av olika typer av grillmetoder, tillbehör och redskap. Kursen består av både teoretiska såväl som praktiska moment, och målet är att du som deltagare på egen hand skall få chansen att tillreda spännande och inspirerande grillrätter. Efter avslutad kurs skall du känna dig så trygg vid grillen att du på egen hand vågar kasta dig in i nya härliga grilläventyr! Den erfarna grillaren får möjlighet att bekanta sig med nya tillbehör och recept från Weber och ta sin teknik och grillkunskap till nästa nivå. Med andra ord passar kursen alla.

Anmäl dig på kursen här nedan:
https://weber.enkelanmalan.se/118/

Hoppas vi ses/ Liljekvists i Malmö

I siffror

213 st

har besökt evenemanget på Malmö.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Liljekvists). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Weber On Tour , Liljekvists

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November