Fredag
14
December 2018
Palladium Malmö

Stefan Sauk - Tillfälligt utbrott

* * * INSTÄLLT * * *
Köpt biljett återlöses senast 2019-01-14

Äntligen är Stefan Sauk och hans tiofaldiga enmansensemble av mångfacetterade karaktärer tillbaka på scenen i nyskrivna föreställningen ”Tillfälligt Utbrott”!

Föreställningen tar avstamp i "Tillfälligt Avbrott" som var ett omåttligt populärt och samhällskritiskt inslag i humor- och satirprogrammet Lorry i början av 1990-talet. "Det är mycket nu..." och "Jag är skeptisk" blev bevingade uttryck som gjorde Sauk älskad av hela svenska folket. Programmet var en spegel mot samtiden som på ett humoristiskt och nyskapande sätt påvisade dåtidens orättvisor och politiska snedvindar. Något som är lika nödvändigt och aktuellt idag som då. Föreställningen tar vid där den förra slutade och lägger in en högre växel. Vi får stifta bekantskap med såväl välkända karaktärer som helt nya. Sauk gör satir på ett unikt sätt som kommer att få makthavare att skälva och locka publiken till skratt (som eventuellt fastnar i halsen!). Missa inte en av vår tids största skådespelarvirtuoser i denna satirbomb till föreställning!
Arrangör: Lifeline
Längd: 90 minuter, ej paus
Från och med november månad kommer Palladium Malmö vara helt kontantfritt.

Biljetter & tider

Fredag 14 December 2018 19:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

162 st

har besökt evenemanget på Malmö.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Palladium). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Stefan Sauk - Tillfälligt utbrott, Palladium

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November