• Evenemang idag
Fredag
14
Juni 2019
Mölleplatsen Malmö

Bon Iver

Häromveckan bjöd Bon Iver ett fullsatt Ericsson Globe på en makalös konsert och det är något oerhört hoppfullt med att så egensinnig musik kan fylla arenor. Ordet geni används kanske lite för lättvindigt nuförtiden, men här är det befogat. Bon Iver är en av vår tids allra bästa akter och 14 juni kommer Justin Vernon och Co. åter till Sverige – denna gång för en utomhuskonsert på Mölleplatsen i Malmö. Som grädde på moset kan vi även meddela att José González öppnar upp kvällen. Biljetterna släpps fredag 16 november klockan 10:00.
Med en knivskarp konstnärlig vision och talang nog att fullända den så har Justin Vernon med sitt projekt Bon Iver ända sedan starten skapat kompromisslös, nyskapande och djupt drabbande musik. Oavsett om det varit akustisk americana som på debuten For Emma, Forever Ago (2008), guilty pleasures och vocoders som på den självbetitlade uppföljaren (2011) eller brusiga loopar, pitchade röstar och sönderklippta syntar som på senaste 22, A Million (2016) så har det alltid funnits en omisskännlig melodisk kärna. Dessa melodier bärs i sin tur fram av Justin Vernons mäktiga röst som, processad eller inte, alltid lyckats förmedla känslan av absolut nödvändighet och desperation.
När nu Bon Iver tar sin fragmentariska musik till scenen lämnas inget åt slumpen. Längst fram står Justin Vernon själv – fokuserad – iklädd sitt typiska pannband, vintage t-shirt och stora studiohörlurar omgiven av sina följsamma medmusiker. På ett hav av blåsintrument, märkliga pedaler, ett piano, dubbla trumset och otaliga syntar navigerar Bon Iver genom sitt breda spektrum av uttryck. Aldrig insmickrande, alltid engagerande. Ordet geni används kanske lite för lättvindigt nuförtiden, men här är det befogat. Bon Iver är en av vår tids allra bästa artister, och när de nu kommer tillbaka till Sverige för ett omåttligt efterlängtat nedslag i Malmö är förväntningarna med all rätt skyhöga – missa inte det här.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
Mer nöjen på Mölleplatsen
Lördag 6 Juli 2019
I siffror

322 st

har besökt evenemanget på Malmö.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Mölleplatsen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Bon Iver, Mölleplatsen

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni