Fredag
1
November 2019
Malmö Arena Malmö

THE SHOW - Tribute to ABBA

Malmö Arena
Fredag 1 november 2019 Kl 19:30
THE SHOW firar årsdagen för ABBA: s framgång vid Eurovision Song Contest, som de vann i Brighton (England) 1974.

THE SHOW - En hyllning till ABBA
Året är 1974 i Brighton, England. Europa har röstat fram låten Waterloo som den slutgiltiga vinnaren av European Melody Grand Prix (Nuvarande Eurovision Song Contest). Här är berättelsen om legendariska ABBA som under de följande decennierna blivit en av de bästsäljande popgrupperna i världshistorien. Endast överträffade av The Beatles. Låten Waterloo blev gruppens stora genombrott och följdes av en lång lista med hits som tog plats på topplistor världen över. Det är ingen hemlighet att ABBA inte har turnerat på årtionden men musiken och legenden om det svenska musikundret bevaras vidare av "THE SHOW - en hyllning till ABBA". Enligt den officiella International ABBA Fan Club är detta den bästa hyllningsshowen till ABBA i världen.
THE SHOW skapades 2001 och har sedan dess haft 18 år av imponerande framgångar över hela världen. Med över 700 konserter i 40 länder på alla världens fem kontinenter och med mer än två miljoner sålda biljetter har THE SHOW gett ABBAs musik ny framgång och nytt liv till fans i alla generationer.
"ABBA är känd och älskad över hela världen. Från början ville vi hylla denna bedrift genom att skapa den perfekta illusionen av det ursprungliga ABBA. När showen firar årsdagen av ABBAs seger i Eurovision kommer publiken att uppleva hur ABBA skulle se framträda med modern teknik och ljussättning. Men fortfarande med det fantastiska och välkända ABBA-ljudet ", Kenneth Svoldgaard, producent för The Show.
THE SHOW är inte bara en ”billig” look-a-like hyllning till ABBA. Det som skiljer showen från mängden är i första hand de två sångerskor som inte bara ser ut som originalen, utan också sjunger så som Agnetha och Anni-Frid att även de mest kritiska fans måste kapitulera.
Biljett inkl meny och garderob, exkl dryck, finns på parkett samt sektion 18/19. Meny serveras i Restaurang Palissad, Arenagatan 13, fr kl 17:30.
Rullstol är inkl 1 ledsagare. Rullstol placeras på sektion A17 Vänster - A4 Höger vid ankomst. Extra ledsagare kan endast köpas tillsammans med rullstolsbiljett via telefon 0775-780000 samt hos Biljettombud
Arrangör: Julius Production
Endast direktbetalning.
Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan show.
Du som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering

Biljetter & tider

Fredag 1 November 2019 19:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Malmö Arena). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. THE SHOW - Tribute to ABBA, Malmö Arena

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober