• Evenemang idag
Fredag
12
April 2019
Slagthuset Malmö

AVSKALAT: En rent ostädad magisk föreställning

Vad får man om man tar en prisbelönt magiker, låter honom skapa sin drömföreställning, men tvingar honom att skala av alla digitala effekter, vilseledande manövrar och assistenter – Jo, AVSKALAT: En rent ostädad magisk föreställning.
En föreställning med och av David Persson, vinnare av Grand Prix under Svenska Mästerskapen i Magi 2012 och 2018 svensk mästare i salongsmagi.

David Persson har varit verksam i magins magiska värld i över 27 år och de senaste 11 åren på heltid. Han är en av Sveriges mest anlitade magiker och normalt återfinns han på eventscener runt om i vårt avlånga land och övriga Europa men utgår från sin bas i Skåne.
David har vunnit Grand Prix under Svenska Mästerskapen i Magi 2012 och 2018 blev han svensk mästare i salongsmagi.
David är även en av initiativtagarna till Malmö Magic Mafia som skapar experimentella magiförställningar i Malmö samt den annorlunda krogshowen HÄR tillsammans med jazzsångerskan Anna-Mia Barwe och Sydsvenskans Heidi Avellan.
Dessutom har han startat upp ett samarbete tillsammans med barnsjukhuset i Lund och Malmö med trolleri och trolleriskola för barnen för att hjälpa dem att bryta av sin vardag.
Davids liv är magi och nu har ni chansen att få ta del av detta i föreställningen AVSKALAT: En rent ostädad magisk föreställning.
Tider
Insläpp: 18.00
Start: 19.00
Spellängd: 70 min
Åldersgräns
18 år, Ok för yngre i målsamans sällskap.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Slagthuset). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. AVSKALAT: En rent ostädad magisk föreställning, Slagthuset

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April