• Evenemang idag
Onsdag
6
Maj 2020
Kockum fritid Malmö

Anti-Jante Tour 2020 - Malmö

Välkommen på en föreläsning med scenkonst som tar din karriär till nästa nivå och som ger dig otaliga insikter i personlig utveckling!
Denna föreläsning är för alla de människor som någon gång har blivit socialt tillbakahållna i sin utveckling och som vill utveckla modet att kunna våga vara bäst!
En av de mest skadliga sociala fenomen som vi har i Sverige är Jantelagen! Den orsakar psykisk ohälsa, tvivelsjuka och håller tillbaka hundratusentals människor varje dag från att kunna vara sitt bästa jag.
Men vad är egentligen Jantelagen? Vad beror det på och framför allt, hur tar man sig ur det?
Under två timmar så kommer du som deltagare att lära dig Jantelagens negativa effekter på vår motivation, på vårt välbefinnande och framför allt så kommer du att ges nycklar på hur vi kan vända och använda detta för att nå nya toppar av våra karriärer och liv.
”Anti-Jante – Att våga vara bäst” är absolut ingen traditionell föreläsning! Chris Pettersson har med hundratals timmar studerat Jantelagens effekter och orsaker och ger nu en föreställning i världsklass!
Föreställningen är motiverande, men ger dig också nycklar för att kunna tänka i banor som går runt jantelagens skadliga effekter och ger dig helt nya möjligheter och ett nytt arbetsliv!
Detta blandas med en stor portion humor, samtidsinsikter och en hel del oväntad scenkonst!
Chris Pettersson är en av Sveriges i särklass bästa föreläsare sett till retorik och framförande och har gjort över 350 föreläsningar inom försäljningsutveckling och motivation. Han har ett långt och gediget CV både inom sin karriär som säljare och försäljningschef, men också som affärsutvecklare och föreläsare.
Han är författare till boken ”Motivation och försäljning i en digital värld”, har skapat och hållit i en kurs för Google’s Digitalakademi, har suttit som ledamot i Bonnier AB:s Telemarketing-styrelse och har startat en av Sveriges största nätverksträffar för kvinnligt företagande!
Välkommen att bli motiverad till att skapa nya resultat som du aldrig själv trodde var möjligt!
I VIP biljetten ingår:
- Förmingel med Chris en halvtimme innan eventet
- Välkomstdryck
Tider
Insläpp: 17:45
Start: 18:00
Spelländ: 2 timmar
Rullstol
Rullstol- och Ledsagarbiljett bokas via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777 eller valfritt Ticketmaster biljettombud. För övriga frågor kontakta Ticketmaster på 0771-707070. Ledsagare medföljer gratis med egen biljett.

Biljetter & tider

Onsdag 6 Maj 2020 18:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

163 st

har besökt evenemanget på Malmö.info
Boenden närmast Kockum fritid natten mellan 16 och 17 Maj.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kockum fritid). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Anti-Jante Tour 2020 - Malmö, Kockum fritid

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter