• Evenemang idag
Fredag
24
April 2020
Malmö Arena Malmö

Sven Ingvars - Ingenting är som förut, allt är som vanligt

Malmö Arena
Fredag 24 april 2020 Kl 19:30
Ny föreställning, ny platta!

Livet är i ständig rörelse och inget är bestående, så har det alltid varit.
För dagens Sven Ingvars är det utgångspunkten för kommande turné och platta; ”Ingenting är som förut, allt är som vanligt”.
Titeln är en tydlig blinkning till sin egen historia samt en deklaration om att bandet lever, sin ledstjärna Sven Erik Magnussons död 2017 till trots. Men Sven Ingvars har visat sig övervinna och överleva stora förändringar och tycks genomgå hela metamorfoser och anpassa sig, bli till något nytt och på så sätt har Sven Ingvars blivit det ständiga svenska popbandet. Sångaren Oscar Magnusson säger; ”Vi ska och kommer alltid stå stadigt med en fot i det som varit, men med den andra foten måste vi alltid ta ett kliv framåt annars stagnerar vi. Nu tar vi ett nytt steg mot att hitta vår framtida väg, där människor får mötas, glädjas, sjunga, minnas och skapa nya minnen tillsammans”.
Under konserten utforskar Sven Ingvars både musikaliskt och visuellt sitt arv och roll i vår samtid. I framtidsvisioner och tillbakablickar möts publiken och Sven Ingvars som så många gånger förr, i en smältdegel av glädje och sorg.
Konsertlängd: 120 minuter utan paus
Arrangör: Lifeline
Åldersgräns: 13 år
Biljett inkl 2 rätters meny, kaffe & kaka och garderob, exkl dryck finns på främre parkett samt nedre läktare sektion A16/A17/A18. Meny serveras kl 17:00 i Restaurang Palissad, Arenagatan 13.
Rullstol är inkl 1 ledsagare. Rullstol placeras på sektion A17/A18 vid ankomst.
Endast direktbetalning.
Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan show.
Du som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering

Biljetter & tider

Fredag 24 April 2020 19:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

149 st

har besökt evenemanget på Malmö.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Malmö Arena). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sven Ingvars - Ingenting är som förut, allt är som vanligt, Malmö Arena

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter