Är du sugen på att gå på konsert? Här har vi samlat några av Malmös mest populära uppträdanden under året.

Lisa Ekdahl – 6 april

Under “Vem vet Vintage Tour” besöker Lisa Ekdahl tolv städer runt om i landet. Den 6 april har turen kommit till Malmö när hon uppträder på Slagthusets Teater. Turnén firar att det är 30 år sedan artisten släppte sin självbetitlade debut och blev en av landets största artister.

Melissa Horn – 10 april

Den 10 april kommer Melissa Horn till Palladium i Malmö. Sångerskan har berört sin publik i över 15 år och under våren släpper hon ny musik som firas med en turné i Sverige, Norge och Finland.

Petra Marklund – 20 april

Den omtyckta sångerskan Petra Marklund firar 20 år som artist och bjuder på tre exklusiva, akustiska spelningar – bland annat på Slagthusets Teater i Malmö. För drygt tio år sedan medverkade Petra Marklund i “Så mycket bättre”, och efter det blev hon en av landets mest folkkära artister. Den 20 april tar hon plats på scen i Malmö.

Wilmer X – 30 april

Wilmer X gjorde sin debut redan på 1970-talet och under våren 2024 väntar ny musik tillsammans med en ny turné. Till Malmö kommer gruppen den 30 april när de tar plats på scen i Slagthuset.

Daniel Norgren – 21 september

Med en blandning av blues, soul och folkmusik bjuder Daniel Norgren på en unik konsertupplevelse. Artisten arbetar just nu med ny material som publiken kommer att kunna ta del av under hans höstturné. Den 21 september uppträder Daniel Norgren på Slagthuset i Malmö.