Onsdag
25
April 2018
Palladium Malmö Malmö

Jan Lundgren & Jacob Karlzon - två Steinwayflyglar

Jan Lundgren och Jacob Karlzon är två av de absolut största namnen inom jazzen i Sverige. De har följts åt genom åren, men aldrig samarbetat. Som pianist finns det sällan möjlighet att spela tillsammans med sina instrumentkollegor, men det ska vi nu råda bot på.

Missa inte denna unika chans att höra dem tillsammans när de för första gången är på samma scen samtidigt! Både Jan och Jacob är Steinway Artists, de enda i Sverige inom jazzen och framträder här på varsin Steinway D.

Båda pianisterna har jazzen som bas för sitt konstnärsskap men har också hämtat intryck från olika genrer. Utifrån deras digra repertoarer får vi njuta av såväl jazzstandards som svensk folkmusik som originalkompositioner från deras respektive album.

Vi får både uppleva deras individuella röster som kompositörer och instrumentalister, men har framför allt ynnesten att få höra dem tillsammans.

Ett speciellt tack till Steinway & Sons samt Juhl-Sørensen i Köpenhamn som generöst ställt en flygel till förfogande.

I siffror

478 st

har besökt evenemanget på Malmö.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Palladium Malmö). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jan Lundgren & Jacob Karlzon - två Steinwayflyglar, Palladium Malmö

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober