• Evenemang idag
Lördag
8
Juni 2019
Yoga Kendra, Friisgatan 6C, Malmö Malmö

Meditationskurs | Tolerans och medkänsla

Tolerans och medkänsla är väldigt viktiga och aktuella teman i vår moderna värld. Överallt runtomkring oss kan vi se exempel på vilken typ av värld vi skapar när det råder brist på sådana inre egenskaper. Det är så lätt att reagera på hat och intolerans med att utveckla ännu mer hat och intolerans. Istället för att gång på gång reagera på utmanande personer och situationer på ett negativt sätt kan vi lära oss att möta dem med förståelse, tolerans och medkänsla. På detta sätt kommer vi både uppleva mer harmoniska relationer med andra och bli en positiv kraft med förmågan att tillföra mer frid och glädje i denna våra osäkra värld.

I denna kurs kommer Stina att presentera en inspirerande vision för hur vi kan utveckla fred genom att utveckla tolerans och medkänsla. Dessa idéer och metoder kommer från Buddhas urgamla visdom men är lika relevant i vår moderna tid. Kom och se hur medkänsla kan skapa en bättre värld för dig själv och andra.

Denna kurs inkluderar vägledda och avslappnande meditationer som hjälper oss att uppleva en djupare frid som är möjlig för oss själva och andra.

Mer info och anmälan: https://mediteraistockholm.se/tolerance-and-compassion/

I siffror

315 st

har besökt evenemanget på Malmö.info

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober