• Evenemang idag
Lördag
17
September 2022
Stora Teatern - Slagthuset Malmö

Henrik Fexeus är att lita på

Evenemanget är flyttat från 2 april 2022 kl 19:30 till 17 september 2022 kl 19:30. Köpt biljett gäller till det nya datumet.
Just när du trodde du var säker! Sveriges främsta mentalist och tankeläsare är äntligen tillbaka. Efter att ha turnerat för utsålda hus med föreställningarna SinnesCirkus, I Ditt Huvud och BOX, har Henrik Fexeus låtit våra huvuden få vila. Men nu är det dags igen. Från och med december utmanar han vår verklighetsuppfattning med sin mest häpnadsväckande show hittills.
Henrik Fexeus insisterar att han går att lita på, men frågan är om vi kan tro ett ord av vad han säger. Räkna med att ingenting är som det verkar när Henrik intar scenen. Är dina tankar verkligen dina egna? Kan du lita på dina sinnen? Henrik Fexeus är att lita på får dig både att skratta och dra efter andan, i en show som inte liknar något annat. En sak är i alla fall säker: En kväll med Henrik är en kväll som du sent kommer att glömma.
Regi: Morgan Alling
Producent: Lifeline Entertainment
Föreställningslängd: ca 90 minuter utan paus
Rekommenderad ålder från 12 år och uppåt.
För studentrabatt krävs giltigt CSN- eller Mecenatkort.

Biljetter & tider

Lördag 17 September 2022 19:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

1420 st

har besökt evenemanget på Malmö.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Stora Teatern - Slagthuset). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Henrik Fexeus är att lita på, Stora Teatern - Slagthuset

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober