Fredag
12
November 2021
Palladium Malmö

Tomas Andersson Wij

NYTT DATUM OCH NY SPELPLATS
Till följd av COVID-19 och Folkhälsomyndighetens rekommendationer flyttas Tomas Andersson Wijs planerade konsert till hösten 2021. Ny spelplats är Palladium. Biljetter köpta till Slagthuset 12/3 2021 byts till likvärdiga platser eller återlöses senast 15/2 2021. Mer info har mejlats till alla biljettköpare.

-----------------------------------------------------------
Tomas Andersson Wijs bästa tid är nu. Drygt 20 år in i karriären har han etablerat sig som en av sin generations stora berättare och scenpersoner. Det tolfte albumet i ordningen, ”Högre än händerna når”, pekar ut en delvis ny riktning i hans produktion - med ett modernare, mer pianobaserat sound - och har tagits emot med öppna armar av både publik och kritiker.
Under pandemiåret 2020 passade TAW på att starta motgångspodden Hundåren, där han talar med artistkollegor om de värsta åren i karriären. Podden, som under hösten porträtterat Nina Persson, Titiyo, Henrik Schyffert, Peter LeMarc med flera, har blivit en succé och den 18 januari startar säsong två.
- Men det jag längtar efter allra mest nu är att få komma ut och spela, säger Tomas Andersson Wij. Jag saknar publiken. Jag saknar till och med vägkrogarna. Ett så här långt uppehåll från scenen har jag aldrig haft och jag kommer aldrig mer att ta den för given.
Start: 19:30
Längd: Ca 90 min, ej paus
Arrangör: Blixten & Co
Läs våra köpvillkor här!

Biljetter & tider

Fredag 12 November 2021 19:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

41 st

har besökt evenemanget på Malmö.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Palladium). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Tomas Andersson Wij, Palladium

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September