• Evenemang idag
Lördag
4
September 2021
Babel Malmö

Mattias Alkberg (SE) LIVE

MATTIAS ALKBERG (SE)
I våras släppte Mattias Alkberg "Bodensia", sin första soloskiva på tre år. Kritikerna gillade vad de hörde. GAFFA gav skivan toppbetyget fem stjärnor, HYMN hyllade med 8/10 och DN sammanfattade sitt betyg med "får det svåra att verka extremt enkelt". Skivan var en succé helt enkelt. Nu flyttas höstens turné till våren 2021 och det kommer mer och nyare musik.


Alkberg själv kommenterade albumet "Bodensia" med att han och producenten Jonas Teglund "ville göra en skiva som skulle vara omöjlig att spela live. Trehänt piano, sång som spänner över fler oktaver än vad åtminstone dessa dödliga klarar". Men en höstturné skulle det bli.

Sen hände det som hände och nu flyttas turnén till våren 2021.

"Jamen det var ju just snyggt att turnén blev flyttad. Men den blev flyttad, inte inställd. Det är väl så en får tänka så en inte blir galen i isoleringen. Och så kan ni ju läsa "Med rätt att dö" några extra gånger i stället. Hoppas ni gillar den i alla fall.

Under tiden gör jag en ny skiva. Som släpps innan den flyttade turnén. Och turnén handlar om den i stället för "Bodensia", som inte var gjord för att fungera live i alla fall. Och så slipper en i klä om de låtarna i rockskrud och slipper den freakshowen. Och alla blir glada. Win win, rent av. Så tack gud, eller vem/vad det nu är, för världsläget, äntligen går nåt min väg, det är så en får tänka.
Vänligen, Mattias Alkberg"

För att sammanfatta: Höstturnén 2020 flyttas till hösten 2021 och det blir ny musik.

Boka på Tickster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Babel). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Mattias Alkberg (SE) LIVE, Babel

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober