17-18
Sep 2022
Malmö Arena Malmö

URSÄKTA LIVE

Malmö Arena
Lördag 17 september 2022 Kl 21:00
Varken Johanna eller Edvin behöver någon närmare presentation. Med podcasten ”Ursäkta” har duon placerat sig i toppen som en av de mest lyssnade i Sverige genom tiderna. Och nu är det dags för dessa showkvinnor, som båda älskar att stå på scenen, att kliva fram i rampljuset med blixtar & dunder. Varför spara på krutet och göra entré på en klubb eller i ett konserthus, när arenor som Avicii, Scandinavium och Malmö Arena finns?!

Vi älskar show! Vi har drömt om att få göra en storslagen föreställning ihop och nu går drömmen i uppfyllelse. Vi ansökte t.o.m. till Teaterhögskolan i förhoppningen om att det skulle hjälpa oss att förverkliga vår dröm. Och nu ska vi äntligen få sjunga, dansa samt sprida glitter och glamour i överflöd, hälsar Johanna & Edvin.
Ursäkta Live är en hyllning till 2000-talets superstars där publiken får åka med på en fartfylld resa, navigerad av Sveriges svar på Jennifer Lopez & Beyoncé.
Publiken kommer att bli blown away av vår show och definitivt häpna över våra talanger, avslutar Johanna & Edvin.
Superstars: Johanna Nordström & Edvin Törnblom
Regi: Fredrik ”Benke” Rydman
Manus: Pål Ströbaek
Nu har du chansen att börja kvällen med en sprakande show och avsluta den på efterfest – tillsammans med Johanna och Edvin!
I den här exklusiva premiumbiljetten (endast rad 1) ingår även gästlista till den officiella efterfesten (på hemlig location) ink garderob och Fast Track. Detaljer skickas ut närmre inpå – så var noga med att ange en mailadress som vi kan nå dig på!
Åldersgräns 18 år
Åldersgräns: 13 år (18 år på Premium)
Rullstol är inkl 1 ledsagare. Rullstol placeras på sektion A17 Vänster - A4 Höger vid ankomst. Extra ledsagare kan endast köpas tillsammans med rullstolsbiljett via telefon 0775-780000
Arrangör: TILLMAN och All Things Live

Biljetter & tider

Lördag 17 September 2022 21:00 Boka hos Ticketmaster
Söndag 18 September 2022 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Malmö Arena). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. URSÄKTA LIVE, Malmö Arena

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Augusti