Onsdag
12
Juli 2023
Mölleplatsen Malmö

GYLLENE TIDER - Hux Flux Sommarturné 2023

Gästartist: Uno Svenningsson
Vissa förhållanden är för dyrbara att ge upp. Som den till synes rostfria kärleksrelationen mellan Gyllene Tider och deras hängivna publik. Under mer än 40 år har Halmstad-gruppen fortsatt att locka lyssnare – nya som gamla – med sin stora låtskatt och sina omtalade konserter. En bedrift som saknar motstycke i svensk pophistoria. Nästa år återvänder Gyllene Tider för att ännu en gång sätta guldkant på den svenska sommaren. Den omfattande sommarturnén heter ”Hux Flux”.

”Sommartider”, ”Flickan i en Cole Porter-sång”, ”Leva livet”, ”När vi två blir en”, ”Ljudet av ett annat hjärta”, ”Kung av sand” – listan på älskade sånger går givetvis att göra längre men det råder inget tvivel om att Gyllene Tiders musik idag är inskriven i svenskarnas DNA. Nu har tiden kommit för att skapa nya minnen tillsammans med ursprungsmedlemmarna Per Gessle, Mats ”MP” Persson, Anders Herrlin, Göran Fritzon och Micke Syd Andersson som tillsammans illustrerar att livet, precis som musiken, bara blir bättre med åren.
Max 10st biljetter
Åldersgräns
Ingen åldersgräns, men alla oavsett ålder behöver en giltig biljett.
Det finns ett begränsat antal barnbiljetter (0-10 år)
Barnbiljett kan väljas efter att du valt minst en ordinarie biljett.
Ordinarie biljett gäller från 11 år och uppåt.
Barn måste gå tillsammans med vuxen(18+ år)
Rullstolsbiljetter
Bokas via tillgänglighetslinjen på 0776-707 777. En ledsagare medföljer gratis på HCP-biljetten (Gäller endast på handikappsektionen)
Insläpp: 18.00
Eventstart: 20.00
Information inför konsertbesöket:
Entrén ligger på Malmöhusvägen snett mittemot Teknikens och Sjöfartens hus (Tekniska muséet).
Alkohol är inte tillåtet att ta med in. Mat och PET-flaska med vatten/läsk är ok. Försäljning av mat och dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området. Det serveras burgare och korv, vegetariskt och veganskt alternativ finns.
Filt är välkommet att ta med, men det är inte tillåtet att ta in skrymmande föremål såsom paraplyer, ryggsäckar och väskor större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup). På grund av säkerhetsskäl får inte heller campingstolar, sittpallar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Systemkamera, filmkamera och eller ljudinspelningsutrustning får ej medföras in på området. Även husdjur lämnas hemma.
Det finns ingen garderob/effektförvaring. Arrangören ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller liknande som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.
Barnvagn är ej tillåtet på grund av säkerhets skäl, småbarn bärs i bärsele. Det kommer finnas ett särskilt område för barn under 13 år där familjer och barn får vistas under konserten där ljudnivån är anpassad.
Ingen uthämtning av biljetter på plats. Se till att ha biljetten utskriven eller nedladdad till telefonen. Det är streckkoden som är biljetten och den är giltig en gång.
Ta väl hand om parken då det är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!
Arrangör: www.livenation.se

Biljetter & tider

Onsdag 12 Juli 2023 20:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Mölleplatsen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. GYLLENE TIDER - Hux Flux Sommarturné 2023, Mölleplatsen

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni