• Evenemang idag
Lördag
5
Augusti 2023
Mölleplatsen Malmö

THE HIVES / MANDO DIAO / THE SOUNDS

Tre av Sveriges absolut främsta och mest inflytelserika band genom tiderna ger flera gemensamma konserter sommaren 2023. Missa inte chansen att uppleva The Hives, Mando Diao och The Sounds live - på en och samma scen.
Åldersgräns: 13 år
Dörrar: 16.30
Arrangör: Live Nation och KB
Viktig info inför ditt besök:
Alkohol är inte tillåtet att ta med in. Mat och PET-flaska med vatten/läsk är ok. Försäljning av mat och dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området. Det serveras burgare och korv, vegetariskt och veganskt alternativ finns.
Filt är välkommet att ta med, men det är inte tillåtet att ta in skrymmande föremål såsom paraplyer, ryggsäckar och väskor större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup). På grund av säkerhetsskäl får inte heller campingstolar, sittpallar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Systemkamera, filmkamera och eller ljudinspelningsutrustning får ej medföras in på området. Även husdjur lämnas hemma.
Det finns ingen garderob/effektförvaring. Arrangören ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller liknande som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.
På grund av ljudvolymen följer arrangören Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är även barnvagnar inte tillåtet.
Ingen uthämtning av biljetter på plats. Se till att ha biljetten utskriven eller nedladdad till telefonen. Det är streckkoden som är biljetten och den är giltig en gång.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

221 st

har besökt evenemanget på Malmö.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Mölleplatsen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. THE HIVES / MANDO DIAO / THE SOUNDS, Mölleplatsen

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September