• Evenemang idag
Fredag
15
September 2023
Malmö Arena Malmö

Bordtennis-EM 2023 Lag - Kvartsfinaler

Fredag 15 september 2023
Numrerade platser
Inte sedan 2019 har de svenska bordtennisstjärnorna spelat en internationell tävling på hemmaplan. 10-17 september 2023 är det dags igen när Bordtennis-EM intar Malmö Arena. Med Truls Möregårdh och Mattias Falck i spetsen hoppas de svenska herrarna, som främst utmanas av Tyskland och Frankrike, ta sig hela vägen och vinna Sveriges första guld i lag sedan år 2002. Damerna, med Linda Bergström och Stina Källberg som de två högst rankade spelarna, hoppas på att ta sig vidare från gruppen och sedan överraska i slutspelet.

Mästerskapet inleds med ett gruppspel de tre första dagarna för att sedan fortsätta med åttondelsfinaler, dit de två högst placerade lagen i respektive grupp tar sig, kvartsfinaler, semifinaler och finaler.
Missa inte bordtennis i världsklass där våra nya stjärnor tar sig an Europas bästa spelare.
#ettc23malmo #pingisförallaöverallt #buildingbridges
Gruppspelet och åttondelsfinalerna spelas på bord 1-4. Kvartsfinaler spelas på bord 1 och 2 medan semi- och finaler spelas på bord 1. Sverige kommer med största sannolikhet spela alla sina matcher på bord 1.
För mer information: www.bordtennisem.se
Barnpris gäller 2-15 år.
Barn upp till 2 år behöver inte egen biljett om de sitter i vuxens knä (1 barn/betalande vuxen)
Rullstol är inkl 1 ledsagare och placeras på sektion A17 Vänster - A4 Höger vid ankomst.
Extra ledsagare kan endast köpas med rullstolsbiljett på telefon 0775-780000
Biljettkassan på Malmö Arena öppnar 1 timme innan matchstart. Föreningsbiljetter minst 10 personer maila till:
[email protected]
Matchbiljett i den gula väggen Sektion A2/A3 rad 14-22

Vill du stå med svenska klacken mitt i den gula väggen och sjunga fram Sverige till guld? För att säkra dina biljetter till önskade matcher under mästerskapet köper du dessa HÄR!

AKTIV STÅPLATS Även om din biljett är numrerad med en sittplats så är Gula Väggens sektion en ”aktiv sittplats-sektion” där vi växelvis står upp, och sikten kan bitvis vara skymd av flaggor och capo.

VI ÄLSKAR BARNFAMILJER och vårt motto är som bekant #allaskamed – men vi rekommenderar ändå barnfamiljerna att välja kringliggande sektioner då sikten kommer bli väldigt skymd för de små.

DRESSCODE: GUL TRÖJA – att vara en del av den Gula Väggen innebär att vi bär gula tröjor på mästerskap. Har ni ingen gul tröja kommer det går att köpa i arenan under mästerskapet.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Malmö Arena). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Bordtennis-EM 2023 Lag - Kvartsfinaler, Malmö Arena

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September