Fredag
15
December 2023
Malmö Arena Malmö

EN VINTERKVÄLL MED PETER JÖBACK

Malmö Arena
Fredag 15 december 2023 Kl: 19:30
En vinterkväll med Peter Jöback

Peter Jöback åker ut på stor turné när årets allra finaste högtid står för dörren! En poetisk och storslagen show som ger upphov till både eftertanke, glädje och definitivt till en varm gemenskap. Julklassikern ”Jag kommer hem igen till jul” öppnade upp en ny musikalisk värld för Peter Jöback genom legendarer som Leonard Cohen, Joni Mitchell, Van Morrison och han fullkomligt knockades av musikens kraft.
Det för sin tid så nyskapande albumet har idag blivit en given del i de flesta svenska hem med över 600.000 sålda fysiska album och årligen över 10-tals miljoner streams. Och nu är Peter Jöback redo att bjuda in till en krispig, gnistrande högtidskväll i gemenskap med den allra bästa musiken!
Gästartister på turnén är Nike Sellmar och Get up soul choir. Peter berättar om gästartisterna:
Nike Sellmar upptäckte jag som så många andra via programmet Idol och blev väldigt imponerad över hennes stora talang, fantastiska röst och personliga djup och känsla som gick rakt genom rutan! Jag ser oerhört mycket fram emot att få dela scen med henne .
Get up soul choir består av sju fantastiska sångare som tillsammans bildar en mäktig klangfärg och helhet. Något som jag vet kommer att lyfta mina älskade jullåtar till en ny spännande nivå .

Max 10 biljetter/person
Rullstol är inkl 1 ledsagare och placeras på sektion A14/15 vid ankomst.
Biljett vid bord i Percys Resturang, Hyllie Boulevard 16:
4 personer/bord inkl julbord och garderob. Julbord kl 16:30. 4880 kr/4 personer
Ingen åldersgräns, alla måste ha biljett även barn.
Arrangör: Live Nation & Kulturbolaget
Biljettkassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan konsert

Biljetter & tider

Fredag 15 December 2023 19:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Malmö Arena). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. EN VINTERKVÄLL MED PETER JÖBACK, Malmö Arena

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

November