Onsdag
6
December 2023
Malmö Arena Malmö

TILL LINDEMANN

Malmö Arena
Onsdag 6 december 2023 kl 20:00
Den tyska artisten och frontmannen för Rammstein, känd över hela världen för sina kraftfulla texter, kommer att uppträda med nytt material under sin Europa-turné 2023, som omfattar 24 shower i 13 länder.

Den eminenta tyska artisten och frontmannen för Rammstein, ger sig ut på Europaturné 2023 med nytt material i bagaget! Den 6 december gör Till Lindemann och hans band nedslag på Malmö Arena tillsammans med Aesthetic Perfection och Phantom Vision som support.
Han är inte bara en begåvad musiker, utan också en fenomenal artist och känd över hela världen för sina kraftfulla texter. Hans konserter kan liknas med ett vulkaniskt utbrott som sprider sin kraft till publiken när alla med full kraft sjunger "Steh auf!". Miljontals fans fascineras ständigt av hans karisma, artisteri och brutala energi som lämnar besökarna med gåshud.
Räkna med metal, gamla såväl som nya låtar, specialeffekter och den intensiva närvaron av en av de bästa frontmännen inom rock. Missa inte chansen att uppleva en av de mest energiska och spännande konserterna i år!
Rullstol är inkl 1 ledsagare och placeras på sektion A17 Vänster - A4 Höger vid ankomst.
Extra ledsagare kan endast köpas med rullstolsbiljett på telefon 0775-780000
Åldersgräns 18 år - oavsett om målsman är med eller ej
Age restriction: 18 years
Ej tillgång till ståplats med läktarbiljett
No admission to GA standing/floor with seated ticket
Max 8 biljetter/person
Arrangör: All Things Live

Biljetter & tider

Onsdag 6 December 2023 20:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Malmö Arena). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. TILL LINDEMANN, Malmö Arena

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni