• Evenemang idag
Lördag
2
Mars 2024
Malmö Arena Malmö

BOLAGET - RODEO

Malmö Arena lördag 2 mars 2023 kl 20:00
Bolaget intar Malmö Arena med nya showen RODEO


Bolaget bildades år 2019 i Falun och har sedan dess tagit Sverige med storm. Med över 200M streams samlade under tre korta år har Bolaget blivit ett av de hetaste namnen i musikbranschen. År 2022 gjorde Bolaget årets mest streamade låt med ”Kan inte gå” som idag har över 69M streams. Bandets megahit ”Ikväll igen” (40M streams) blev även sommarens mest streamade låt, i år. När låten släpptes slog den alla typer av rekord på Spotify och blev dessutom en av de mest streamade låtarna någonsin i Sverige under ett dygn.

Förutom musiken har Bolagets energifyllda liveshow väckt stor uppmärksamhet runt om i landet och beskrivits som en av Nordens bästa nya liveakter. I år gav de dessutom sig ut på deras största turné hittills, ”Tourinho”, med 30 stopp över hela landet – bland annat på Gröna Lund i Stockholm, Bonfire i Linköping och Brännbollsyran i Umeå.

I vår är det dags för Bolaget att möta den svenska publiken igen. Nu är äntligen officiellt att bandet intar Malmö Arena lördagen 2 mars 2024, med den helt nya showen RODEO. Detta blir Bolagets första spelning i en arena och dessutom deras största egna spelning hittills. Som vanligt utlovas en upplevelse som sent kommer att glömmas.
19:45 Support akt DJ Özzi, följt av Bolaget
Ca 22:20 Slut
Åldersgräns ståplats:. 18 år
Åldersgräns Läktare samt Rullstolsplats: 13 år
Early bird: Begränsat antal platser för 435 kr, ordinarie pris 545 kr
Early bird STÅPLATS - SLUTSÅLD

Rullstol är inkl 1 ledsagare och placeras på sektion A17 Vänster - A4 Höger vid ankomst.
Extra ledsagare kan endast köpas med rullstolsbiljett på telefon 0775-780000
Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan konsert.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Malmö Arena). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. BOLAGET - RODEO, Malmö Arena

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

April