Lördag
2
Mars 2024
Malmö Arena Malmö

BOLAGET - RODEO

Malmö Arena lördag 2 mars 2023 kl 20:00
Bolaget intar Malmö Arena med nya showen RODEO


Bolaget bildades år 2019 i Falun och har sedan dess tagit Sverige med storm. Med över 200M streams samlade under tre korta år har Bolaget blivit ett av de hetaste namnen i musikbranschen. År 2022 gjorde Bolaget årets mest streamade låt med ”Kan inte gå” som idag har över 69M streams. Bandets megahit ”Ikväll igen” (40M streams) blev även sommarens mest streamade låt, i år. När låten släpptes slog den alla typer av rekord på Spotify och blev dessutom en av de mest streamade låtarna någonsin i Sverige under ett dygn.

Förutom musiken har Bolagets energifyllda liveshow väckt stor uppmärksamhet runt om i landet och beskrivits som en av Nordens bästa nya liveakter. I år gav de dessutom sig ut på deras största turné hittills, ”Tourinho”, med 30 stopp över hela landet – bland annat på Gröna Lund i Stockholm, Bonfire i Linköping och Brännbollsyran i Umeå.

I vår är det dags för Bolaget att möta den svenska publiken igen. Nu är äntligen officiellt att bandet intar Malmö Arena lördagen 2 mars 2024, med den helt nya showen RODEO. Detta blir Bolagets första spelning i en arena och dessutom deras största egna spelning hittills. Som vanligt utlovas en upplevelse som sent kommer att glömmas.
Åldersgräns ståplats:. 18 år
Åldersgräns Läktare samt Rullstolsplats: 13 år
Early bird: Begränsat antal platser för 435 kr, ordinarie pris 545 kr
Early bird STÅPLATS - SLUTSÅLD

Rullstol är inkl 1 ledsagare och placeras på sektion A17 Vänster - A4 Höger vid ankomst.
Extra ledsagare kan endast köpas med rullstolsbiljett på telefon 0775-780000
Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan konsert.

Biljetter & tider

Lördag 2 Mars 2024 20:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Malmö Arena). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. BOLAGET - RODEO, Malmö Arena

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

November