• Evenemang idag
Lördag
1
Juni 2019
Torget utanför Malmö Konsthall Malmö

Hip Hop Weekend - Spring Jam

Hip Hop Weekend – Spring Jam

I samband med Malmö Food Truck Festival arrangerar Malmö Dance Week och Kulturföreningen IVER i stöd av Malmö stad Hip Hop Weekend – Spring Jam utanför Malmö Konsthall.

Det blir ett dansevent med bland annat ett 2 vs 2 all style battle där man tävlar i par om två och alla streetdans stilar är välkomna. Musiken som kommer att spelas är hip hop, house, funk och disco. Vinnarna går hem med 4000 kr i prispengar. För de som vill testa på att dansa arrangeras det gratis workshops med domarna och det kommer även att bjudas på ett stort crew battle mellan inbjudna dansare från Malmö och Köpenhamn. Dj Cheza kommer att spela musik under hela eventet och det finns gott om plats för alla som vill komma och dansa.

För mer info och registrering besök Hip Hop Weekend - Spring Jam på facebook

Hip Hop Weekend - Spring Jam är det andra eventet av Hip Hop Weekends tre event under 2019. Som en fortsättning på förra årets succé med de nordiska uttagningarna till den världskända streetdanstävlingen Juste Debout arrangeras i år Hip Hop Weekend den 1-2 november - två dagar fulla av dansbattle på Moriska Paviljongen.
I samband med detta fortsätter även dansfestivalen Malmö Dance Week, en festival som förra året lockade 5000 deltagare och besökare med sitt program utspritt över hela Malmö.

SCHEMA HIP HOP WEEKEND – SPRING JAM

12:00: Waacking med Ida
12.30: Jam - DJ Cheza
13:00: Party Steps med Ayub
13.30 Jam / Registration / Warm-up
14:00 Preselection 2vs2 All Style Battle
15:00 2vs2 All Style Battle (quarter final, semi final & final)
17:00 Showcase Battle - Köpenhamn vs Malmö crew battle
17.20 Jam – DJ Cheza
18:00 Slut

I siffror

661 st

har besökt evenemanget på Malmö.info

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

November