• Evenemang idag
Onsdag
13
November 2019
High Court, Malmöhusvägen 1 Malmö

Utveckla Ditt Självledarskap Med Mia Törnblom

Enligt Mia Törnblom är att leda en kompetens du kan träna på, allt börjar dock med dig själv. I rollen som ledare ansvarar du för dig själv men samtidigt påverkar du din omgivning till såväl framgång som motgång. Det viktigaste du kan göra är att lära dig hur du leder på bästa sätt utifrån dina egna förutsättningar.

Din framgång som ledare handlar om ditt sätt att vara och bete dig. När du arbetar bort de hinder som står i vägen för en tydlig kommunikation och samspel med din medarbetare lyckas du leda dina medarbetare till att nå sin fulla potential och att vara en del av effektiva och högpresterande team.

För att lyckas med detta behöver du utveckla självledarskapet som är grunden för allt. Självledarskap innebär att vara grundad i sig själv. Att ha god självkännedom, att våga utgå ifrån dig själv och ta beslut baserade på tro och tillit istället för att använda rädsla som drivkraft. Din framgång som ledare handlar om ditt sätt att agera.

INNEHÅLL:
Vägar till självledarskap
Genom MT-metoden lär du dig se din egen del i alla situationer, relationer och konflikter
Få förståelse för hur våra värderingar styr våra beslut
Strukturerad metod för daglig reflektion
Metoder för att lära de du leder leda sig själva till inre trygghet och eget ansvar
Effektiv återkoppling och kommunikation

Visa mer - https://www.close.se/event/ec1mlo-19q4/

Föreläsningen är den enda medlemmen i Chefsnätverket Close. Den intresserade personen kan gå med dem härifrån - https://www.close.se/?intresseanmalan

I siffror

302 st

har besökt evenemanget på Malmö.info

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

November