Tisdag
17
Maj 2022
Plan B Malmö

The Undertones - "It´s Gonna Happen Tour"

The Undertones gör sin första sverigeturné på över 40 år
Det är hela 40 år sedan de senast var här, men snart är det äntligen dags för det The Undertones att besöka Sverige igen! Våren 2022 kommer bandet att stanna till i Skandinavien med "It´s Gonna Happen Tour" för fem spelningar, varav tre i Sverige.

The Undertones bildades 1976 av fem tonåriga vänner från Derry, Nordirland. Debutsingeln "Teenage Kicks" kom 1978 och är idag något av en popklassiker. Den följdes av framträdande i Top of the Pops och bandet fick snart sitt stora genombrott. Under de närmast kommande åren släppte de en lång rad framgångsrika singlar och album. Titlar som "Jimmy Jimmy", "Here comes the Summer", "You got my Number" och "My Perfect Cousin" är än idag älskade poppärlor från den sena punk och new wave-eran.
Efter att sångaren Feargal Sharkey lämnat bandet 1983 upplöstes The Undertones 1983 samma år. De startade om 1999 och vad som var tänkt att bli några tillfälliga spelningen, resulterade under de kommande åren i två helt nya (och kritikerrosade) album, återutgivningar av de deras tidiga material i en vinylbox och ett flertal turnéer.
The Undertones består idag av orginalmedlemmarna John O’Neill, Damian O’Neill, Billy Doherty och Michael Bradley samt sångaren Paul McLoone som anslöt 1999. Även han från Derry.
I samband med turnén kommer även det de två album de släppte efter återföreningen, 2003 och 2007, släppas på vinyl för första gången som ett samlingsalbum under titeln, "Dig what you Need"
The Undertones kommer att spela i Sverige, Norge och Danmark under följande datum under 2022:
17/5 på Plan B i Malmö
18/5 på Vulkan Arena i Oslo
20/5 på Pustervik i Göteborg
21/5 på Slaktkyrkan i Stockholm
22/5 på Pumpehuset i Köpenhamn
Biljetterna släpps den 27 maj, klockan 10.00
Insläppstid: kl 18.00
Åldersgräns: 18 år

Arrangör: A Star Entertainment

Biljetter & tider

Tisdag 17 Maj 2022 20:00 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Plan B natten mellan 17 och 18 Maj.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Plan B). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. The Undertones -

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September