• Evenemang idag
Lördag
29
April 2023
Plan B Malmö

The Undertones - "It´s Gonna Happen Tour"

Det är hela 40 år sedan de senast var här, men snart är det äntligen dags för det The Undertones att besöka Sverige igen! Våren 2023 kommer bandet att stanna till i Skandinavien med "It´s Gonna Happen Tour" för fem spelningar, varav tre i Sverige.
The Undertones bildades 1976 av fem tonåriga vänner från Derry, Nordirland. Debutsingeln "Teenage Kicks" kom 1978 och är idag något av en popklassiker. Den följdes av framträdande i Top of the Pops och bandet fick snart sitt stora genombrott. Under de närmast kommande åren släppte de en lång rad framgångsrika singlar och album. Titlar som "Jimmy Jimmy", "Here comes the Summer", "You got my Number" och "My Perfect Cousin" är än idag älskade poppärlor från den sena punk och new wave-eran.
Efter att sångaren Feargal Sharkey lämnat bandet 1983 upplöstes The Undertones 1983 samma år. De startade om 1999 och vad som var tänkt att bli några tillfälliga spelningen, resulterade under de kommande åren i två helt nya (och kritikerrosade) album, återutgivningar av de deras tidiga material i en vinylbox och ett flertal turnéer.
The Undertones består idag av orginalmedlemmarna John O'Neill, Damian O'Neill, Billy Doherty och Michael Bradley samt sångaren Paul McLoone som anslöt 1999. Även han från Derry.
I samband med turnén kommer även det de två album de släppte efter återföreningen, 2003 och 2007, släppas på vinyl för första gången som ett samlingsalbum under titeln, "Dig what you Need"

Insläppstid: kl 18.00
Åldersgräns: 18 år

Arrangör: A Star Entertainment

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

615 st

har besökt evenemanget på Malmö.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Plan B). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. The Undertones -

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September