• Evenemang idag
Söndag
3
September 2023
Malmö Arena Malmö

ANNA NETREBKO & YUSIF EYVAZOV

Söndag 3 sept 2023 kl 19:00
Anna Netrebko, Yusif Eyvazov & Aalborg symfoniorkester

En operakväll med den regerande primadonnan från 2000-talet.
Under kvällen framför de flertalet musikstycken från operavärlden.
Ackompanjerande av med Aalborg Symfoniorkester, dirigent denna kväll Pier Giorgio Morandi.
Anna Netrebkoden regerande primadonnan från 2000-talet, har omdefinierat vad det innebär att vara en operastjärna. I liveframträdanden och på prisbelönta inspelningar har hennes skildringar av operans mest ikoniska hjältinnor redan gjort ett stort avtryck. Nu när hon vågar sig i djärvare och mer dramatiska repertoarer fortsätter hon att nå nya höjder. Från att sjunga vid invigningen av Sochi vinter-OS till att bli den första inom klassisk musik att namnges på tidningen TIME magazine’s lista över världens 100 mest inflytelserika människor, gör detta Anna till en av operans ledande globala ambassadörer. Brett erkänd som en av dagens mest övertygande scenartister i alla slag, är hon kanske den mest berömda sopranen i världen. Utanför scenen, på sociala medier, delar hon sin smittsamma livsglädje - tillsammans med kärleken till sin familj, mode och mat – inspirerar hon människor att leva sina mest färgglada liv och fira det som gör dem unika.
Yusif Eyvazov är en azerbajdzjansk dramatisk tenor, som avslutade sina avancerade studier i Italien. Han har sedan dess sjungit i de mest prestigefyllda operahusen och festivalerna runt om i världen, inklusive Royal Opera House London, Münchens statsopera och Wiens statsopera, La Scala Milan, Opera National de Paris och Metropolitan Opera. Hans enastående scennärvaro har gjort det möjligt för honom att kombinera en aktiv operakarriär med frekventa konsertföreställningar. Yusif har dykt upp på ett flertal av inspelningarna för Deutsche Grammophon, inklusive en komplett inspelning av Puccinis ”Manon Lescaut” live från Salzburgfestivalen och med sin fru, sopranen Anna Netrebko på cross-over-albumet Romanza.
Pier Giorgio Morandi var huvudoboist i Orchestra del Teatro alla Scala i Milano i tio år. Han studerade komposition vid Conservatorio G. Verdi i Milano och orkesterdirigent vid Salzburg Mozarteum med M ° Ferdinand Leitner. Under åren som tillbringades på La Scala var Morandi biträdande dirigent för M ° Riccardo Muti och senare för M ° Giuseppe Patanè, där han fick mycket erfarenhet av att förfina den stilistiska italienska repertoaren och att lära sig alla hemligheterna i den italienska operatraditionen.
Rullstol är inkl. 1 ledsagare. Rullstol placeras på sektion A4 Höger– A17 Vänster vid ankomst.
Endast direktbetalning.
Mat & Dryck i samband med ditt besök, mer info Mat & Dryck
Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan konsert.
Du som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Malmö Arena). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. ANNA NETREBKO & YUSIF EYVAZOV, Malmö Arena

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

November