• Evenemang idag
Tisdag
7
Maj 2024
Malmö Arena Malmö

Eurovision Song Contest - Semi-final 1: Afternoon Preview

Eurovision Song Contest 2024 – United by Music
År 1974 satte ABBA Sverige på den musikaliska kartan genom att vinna Eurovision Song Contest med låten ”Waterloo”. Exakt 50 år senare står Sverige åter värd för världens största direktsända musiktävling tack vare Loreens historiska vinst i Liverpool i våras.

Den 6–11 maj 2024 återvänder Eurovision Song Contest till Malmö – då SVT tillsammans med värdstaden bjuder in till en storslagen fest som innehåller underhållning i världsklass, humor och starka känslor, både i Malmö arena och hemma hos hundratals miljoner människor.
Det finns biljetter till totalt nio shower.
Välj bland föreställningarna kvällen före sändningarna (Evening Preview), familjeföreställningarna på eftermiddagarna (Afternoon Preview) och de tre direktsändningarna (Live Shows) som når över 160 miljoner tittare över hela världen!
Genrepen kvällarna före livesändning passar dig som vill se bidragen och showen först av alla och eftermiddagsföreställningarna passar perfekt den för den lite yngre publiken.
De tre livesända showerna direktsänds från Malmö Arena tisdag 7 maj (Semifinal 1), torsdag 9 maj (Semifinal 2) och lördag 11 maj (Finalen). I semifinalerna får länderna reda på vem som har tagit sig vidare till den stora finalen. På den stora finalen får vi reda på vem som blir vinnaren av Eurovision Song Contest 2024!
Serviceavgifter
Priserna inkluderar en serviceavgift på 20-100 SEK.
VIP-paket 1: Celebrate Ticket (18+, under 18 år i målsmans sällskap)
En enastående möjlighet att uppleva evenemanget från en lyxig lounge. Sittplatser med en fantastisk utsikt över arenan medan du njuter av en exklusiv måltid med drycker tillsammans med likasinnade vänner.
Erbjudandet inkluderar:
• Exklusiv premiumupplevelse i Lounge 4 med panoramautsikt över arenan
• Se showen från VIP-loungens balkongplatser eller platser vid bord för 2 personer
• Lunchbuffé: A taste of ”Skåne” and Sweden with an international touch
Kalla och varma rätter, vegetariskt, fisk & kött/fågel
Fokus på vårens primörer, lokala råvaror tillagade med internationell touch
med konditorns dessert & sötsaksbuffé samt kaffe/te
• Två enheter mousserande vin/vin/öl/alkoholfri dryck
• Tillgång till en VIP-bar • Exklusiv VIP-ingång och personal som tar emot er på plats
• Early entry – var bland de första att komma in i arenan!
• Laminerad VIP-badge - spara som minne av kvällen!
• Goodiebag och merchandise-gåva
Loger
För bokning av loge, kontakta [email protected]
HCP
Rullstolsplatser kan köpas via denna länken eller via telefonnummer +46776-70 77 77. En ledsagare går med gratis på samma biljett (gäller endast på handikappsektionen) Pga utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på anvisad sektion.
Kontakta även Ticketmasters tillgänglighetslinje om du har andra funktionsvariationer som gör att du är i behov av ledsagare (gäller anvisade platser, ledsagarintyg ska skickas in) Tillgänglighetslinjen är öppen vardagar mellan 09:00-13:00.
Åldersgräns
Där är ingen åldersgräns. Barn under 13 år med målsman. Vi rekommenderar ej att ta med barn under 2 år på Eurovision Song Contest. Miljön och föreställningen riktar sig inte till små barn. Notera även att alla besökare, oavsett ålder, behöver ha en egen biljett för att komma in på arenan.
Återköp
Det är inte möjligt att återköpa biljetter.
Biljetter via andrahandsmarknaden
Ticketmaster rekommenderar inte att köpa biljetter i andra hand, om det inte är via Ticketmaster Resale. Du kan läsa med om Resale biljetter här
På andra sidor än Ticketmaster kan vi inte garantera att biljetten är äkta. Falska/ogiltiga biljetter förekommer tyvärr, och dessa ger inte tillträde till arenan.
Övrigt
Eurovision Song Contest är en TV-produktion is a TV-production, vilket innebär att kameror, fotografer, kablar och annan teknisk utrustning finns inom synfältet från samtliga platser i arenan.
Problem/hjälp på plats
Upplever du några problem på plats i arenan så ber vi dig att kontakta någon av våra publikvärdar för vidare hjälp. Eventuella klagomål ska alltid framföras direkt på plats, efter genomfört evenemang betraktas platserna som godkända av dig som besökare.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Malmö Arena). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Eurovision Song Contest  - Semi-final 1: Afternoon Preview, Malmö Arena

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj