• Evenemang idag
Fredag
24
Maj 2024
Babel Malmö

Past Glories

Past Glories är ett progressivt metalband från Västkusten som gitarristen, sångaren och kompositören Sebastián Caldas startade som ett projekt 2020. Musiken är baserad på tunga gitarrer och melodiska sånger i kombination med metalrock, vilket ger en dramatisk karaktär.
Bandets influenser är Opeth, Devin Townsend Project, Haken, Tool och Caligula's horse.
Just nu pågår arbetet med deras andra album i progressiv rock/heavy metal-anda. Det släpps hösten 2024! Den 1 november 2023 införde Polismyndigheten restriktioner mot att ta med väskor till större evenemang.
Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.
Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här: https://babelmalmo.se/tillganglighet/

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

93 st

har besökt evenemanget på Malmö.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Babel). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Past Glories, Babel

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni