Lördag
11
Maj 2024
Malmö Live Konserthus Malmö

Grand Final Viewing & Grand Final After Party

Malmö Live
11 maj 2024
KONGRESSEN
Under Eurovisionveckan, den 4–11 maj, förvandlas Malmö Live till ett Eurovision-universum. Finalkvällen den 11 maj blir crescendot på en underbar vecka, då Malmö Live bjuder till Grand Final Party.

Om du är en av dem som inte fick biljett till finalen på Malmö Arena är Grand Final Party det perfekta alternativet! Här får du möta glada Eurovision-fans från hela världen och stolta Malmöbor. Efter finalvisningen i Kuben, Konsertsalen och Kongressen förvandlas Malmö Live till en stor pulserande efterfest, där hela huset är öppet för alla med biljett.
Welcome to the Heart Beat!
Grand Final Viewing i Kongressen + Grand Final After Party
I Kongressen får du ståplats och TV-sändningen blir den avskalade versionen (med engelskt tal) utan kommentator. I denna biljett ingår även inträde till Grand Final After Party som pågår från finalens slut till kl 05.00 i Kuben, Kongressen och Foajén.
Åldersgräns: 18 år
Rullstol är inkl 1 ledsagare och placeras i Kongressen vid ankomst.
OBS!
Din säkerhet är viktig för oss. Vi kommer att skicka ut information om ingångar, eventuella väskförbud och mer. Vi uppmanar dig att läsa din mejl löpande.

Biljetter & tider

Lördag 11 Maj 2024 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Malmö Live Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Grand Final Viewing & Grand Final After Party, Malmö Live Konserthus

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

April