Lördag
11
Maj 2024
Malmö Live Konserthus Malmö

Grand Final Viewing / Viewing including After Party in Konsertsalen

Malmö Live
11 maj 2024
Konsertsalen
Under Eurovisionveckan, den 4–11 maj, förvandlas Malmö Live till ett Eurovision-universum. Finalkvällen den 11 maj blir crescendot på en underbar vecka, då Malmö Live bjuder till Grand Final Party.

Om du är en av dem som inte fick biljett till finalen på Malmö Arena är Grand Final Party det perfekta alternativet! Här får du möta glada Eurovision-fans från hela världen och stolta Malmöbor. Efter finalvisningen i Kuben, Konsertsalen och Kongressen förvandlas Malmö Live till en stor pulserande efterfest, där hela huset är öppet för alla med biljett.
Welcome to the Heart Beat!
Grand Final Viewing i Konsertsalen
I Konsertsalen kan du välja om du vill köpa till bara sändningen eller om du vill köpa till sändningen och efterfesten.
I Konsertsalen får du egen numrerad sittplats och TV-sändningen blir med svensk kommentator.
Du får ta med vitt vin/bubbel in i salongen, men inte mat.
Dörrarna öppnas kl. 18.00, sändningen börjar kl. 21.00 och är slut ungefär 01.00.
Innan sändningen kan du köpa mat och dryck, vi kommer skicka ut mejl om detta, så att du kan förbeställa till dig och dit sällskap.
Åldersgräns: 18 år
Biljetter inklusive efterfest finns på Parkett, rad 6-14.
Rullstolsplatser
Rullstolsplatser kan köpas via Ticketmasters tillgänglighetsslinje på telefonnummer +46776-70 77 77. En ledsagare går med gratis på samma biljett (gäller endast på handikappsektionen) Pga utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på anvisad sektion. Finns med eller utan efterfest. OBS mycket begränsat antal!
Kontakta även Ticketmasters tillgänglighetslinje om du har andra funktionsvariationer som gör att du är i behov av ledsagare. Tillgänglighetslinjen är öppen vardagar mellan 09:00-13:00.
OBS!
Din säkerhet är viktig för oss. Vi kommer att skicka ut information om ingångar, eventuella väskförbud och mer. Vi uppmanar dig att läsa din mejl löpande.

Biljetter & tider

Lördag 11 Maj 2024 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Malmö Live Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Grand Final Viewing / Viewing including After Party in Konsertsalen, Malmö Live Konserthus

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Malmö.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Malmö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

April